Szálláslehetőségek

Az Akác-tanyára egyedül érkezők és nagyobb csoportok is megszállhatnak.

Futballgolf

Mi az a futballgolf és hogyan kell játszani? Bővebb információt a bemutatkozó oldalunkon talál.

Home Akác-tanya

Szálláslehetőségek

E-mail Nyomtatás PDF

Az Akác-tanya Újlengyelben, az M5-ös autópálya mentén közel 50 km-re van Budapesttől. S bár csak fél órára vagyunk a fővárostól és a reptértől is, aki ideérkezik, sokkal nagyobbnak érzi a távolságot, hiszen ide nem ér el a városi zaj és stressz, itt az élet visszatér a természetes kerékvágásba, feltöltve ezzel az ideérkezőket energiával, bármelyik évszakban érkezik is.

Jelenleg az Akác-tanyán található Magyarország egyetlen futballgolf-pályája. A pálya 2009-ben készült el, és 18 lyukú.

Főépület

A fogadó főépületében a felső szinten 6 kényelmes, napos szoba található hangulatos társalgóval, biliárdasztallal, filmnézési, zenehallgatási lehetőséggel. Az emeleten 2 fürdőszoba, az alsó szinten egy különálló WC áll a vendégek rendelkezésére. Elsősorban azon vendégeink számára ajánljuk, akiknek a jó társaság, a nyüzsgés fontosabb a saját fürdőszobánál.

Főépület  Főépület

 

Nagy faház

Új faházunkban két szinten hét szoba és otthonos közös helyiségek várják vendégeinket az alsó és felső szinten is nagy terasszal. Az alsó szinten található kis konyhával egybeépített nappali kiválóan alkalmas kisebb céges rendezvények, képzések vagy egyéb baráti, stb. megbeszélések lebonyolítására. A felső szinten három nagyobb méretű 2-3 személyes szobához két zuhanyzó és két különálló WC tartozik.

Az alsó szinten a négy kisebb, 1-2 személyes szobákból három a nappaliból nyílik, egy pedig teljesen külön bejáratú. Két zuhanyzóval, WC-vel felszerelt fürdőszobában tudnak vendégeink tisztálkodni, ezen kívül egy különálló WC áll még rendelkezésükre.

Ez a ház önállóan is kibérelhető kisebb rendezvények, képzések lebonyolítására szállás nélkül is.

Nagy faház  Nagy faház

 

Kis faházak

Négy kisebb faházunkban hét, 2-5 személyes kétszintes apartmanok várják a nyugalomra vágyókat. Elsősorban családok, kisebb baráti társaságok, és azok számára, akiknek fontos a saját kényelmük. Mindegyik lakásnak saját, kisméretű fürdőszobája van. 

Kis faházak  Kis faházak

Rönkház

Ez a házunk elsősorban a lovas- és egyéb táborokba érkezőknek épült, de kíválóan alkalmas kisebb-nagyobb családok baráti társaságok elszállásolására is. A háznak saját, zuhanykabinos fürdőszobája van.

Rönkház  Rönkház

 

Versenyek, bajnokságok

2009. augusztus 8.

Szeretettel várunk minden Felső-Homokhátság Akciócsoport tagunkat Magyarország első, Újlengyelben található futballgolfpályára! →Részletek 

Kényeztetés és kikapcsolódás

 

De nem csak játszani lehet, az Akác-tanyán  ellazulhat a füstös szauna melegében és felfrissülhet a fürdődézsákban is.

További lehetőségek:

  • Szálláshelyek
  • Füstös szauna
  • Fafűtéses szauna
  • Medence
  • Fürdődézsa

Galéria

{highslide type="slideshow-controlbar" height="68" width="68" event="click" class="" captionText="" positions="top, left" display="show" src="/2.jpg, 1.jpg, 3.jpg, 4.jpg, 5.jpg, 6.jpg"} {/highslide}
Linkek:
Unkari.info
Täältä löydät kaiken tarpeellisen tiedon Unkarista
Akác-tanya
Maatilamajoitusta Unkarin Pustalla!
Heppa.net
Lähde unohtumattomalle ratsastuslomalle Unkariin!